Afmelden van Online werkplek in de Cloud

Geschatte leestijd: minder dan een minuut

In dit artikel beschrijven wij hoe u kunt afmelden van uw Online werkplek in de Cloud

Soms is het nodig om af te melden en opnieuw aan te melden. Afmelden heeft een andere functie dan de verbinding verbreken. Afmelden kan als volgt:

LET OP: Alle applicaties die draaien zullen afgesloten worden en er zal een nieuwe sessie gestart worden wanneer u opnieuw verbinding maakt. We adviseren u alle onopgeslagen werk op te slaan en applicaties zelf af te sluiten voordat u afmeldt!

Is dit artikel behulpzaam?
Nee 0
Weergaven: 4
Scroll Up